040 187 098
info@berni.si
kdo je berni

Živjo, sem Berni in to je moja zgodba.Tudi moj ljubljenček si zasluži naravno ležišče Berni. Pišite nam!

Ime:
Telefon:
E-Mail:
Sporočilo:
1+1=

Vse se je začelo s prihodom novega člana. Male, prikupne in nadvse živahne Lucy, pasme Jack Russell terier. Kmalu po njenem prihodu sem se odpravila v trgovino za male živali, kjer je gora različnih ponudnikov ležišč. Izbira je res velika in resnično nisem vedela, kaj iskati. Imela sem le eno željo. Naj bo čimbolj naravno in koristno za našo Lucy. In tako se je začelo...

Nastala je Berni, blagovna znamka tekstilnih izdelkov iz popolnoma naravnih materialov. Berni je pozitivna, energična, dobrosrčna, odločna, kreativna in obožuje živali. Verjame v srečno življenje in nič ne jemlje samoumevno. Berni je nastala z namenom, da pomaga vsem ljubljenčkem, ki pomoč potrebujejo.

Ne le tako, da ustvarja izdelke, ki so koristni zanje, temveč tudi tako da DARUJE in POMAGA!

Zakaj izbrati Berni?

Projekt Berni je omogočila spletna trgovina Etuizamobi.si z največjo ponudbo etuijev v Sloveniji. Za preko 160 različnih telefonov je na voljo že več kot 5000 različnih etuijev. V ponudbi je tudi druga dodatna oprema za mobitele, selfie palice, vodoodporni etuiji, športne torbice itd. V juliju 2016 pa je oživela nova ideja ETUIJEV PO IZBIRI. Oblikujete si lahko čisto svoj unikaten etui s svojo fotografijo.